Annak idején a Star Trek rajongók aláírásgyűjtő kampányaelérte, hogy az első űrsiklót Enterprisenak keresztelje a NASA. Vajon aFirefly rajongói el tudják érni, hogy valamelyik tévécsatornafeltámassza kedvenc sorozatukat?

 
A barnakabátosok, ahogyan magukat aFirefly-rajongók nevezik, továbbra sem nyugodtak bele a sorozatfélbeszakításába. Volt már egészoldalas hirdetés amerikai napilapban,amivel mások figyelmét hívták fel Joss Whedon művére, hirdettek aSerenity kapcsán "ne popcornt vegyél, hanem hívd meg egy barátodat"akció – most pedig teljes erőbedobással a további folytatást próbáljákmeg kierőszakolni egy netes petíció segítségével.
Azaláírásgyűjtést elkezdő rajongók azt szeretnék elérni, hogy ha a Foxmár nem akarja folytatni a Firefly-t, akkor valaki más tegye ezt meg -az HBO, a Showtime, vagy bárki más. Szerintük a folyamatosan növekvőrajongótábor – amelynek jókora része azután verbuválódott, hogylevették volna a műsorról -, illetve a DVD kiadás hatalmas sikerebizonyíték arra, hogy a mindössze 14 epizódos sorozatban rengeteglehetőség rejlik.
Teljes szöveg, és aláírási lehetőség itt.

]]>