A Sólyomtoll Könyvkiadó gondozásában május 19-én jelent meg Szalkai László (Hawkwood): Ha megszakad a napvilág című Codex regénye.Több, mint 300 oldalon, keménytáblás, exkluzív kivitelben kerül az olvasóközönség elé – amit most meg is nyerhetsz az SFportal és a Fantasticbook közös játékán!


A csempész Napnyugatról indul, hogy elkerülje a halálos ítéletet, és nyélbe üsse a valaha volt legnagyobb üzletet.
A lovag Napkelet szülötte: kételyek és emlékek elől menekül.
Bábok mindketten a hatalom sakktábláján – egymás ellen játszanak, ám győztes így egyikük sem lehet.
Napnyugat és Napkelet.
Két földrész, két kultúra – megannyi titok.
Csempész és lovag.
Két ember, két életút – s egy találkozó a Vörös Városban, ahol az élet már réges-rég nem az emberi lét törvényeit követi.

ISBN: 963 229 926 4
Ár: 2590.-ft


Ha szeretnéd megnyerni a könyvet, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi három kérdésre, a válaszokat pedig eljuttatni a jatek@sfportal.hu e-mail címre, 2006. június 15. déli 12. óráig.
Az első helyezett jutalma egy Codex olvasói csomag (a regény, a Legendák könyve 1-2 novelláskötetek, és a Fanfár a hősökért című, Codex zenei CD), a második helyzett nyereménye a regény és a zene CD, míg a harmadik helyezett a regénnyel lesz gazdagabb. A három kérdés: 1. Sorold fel Szalkai László eddig megjelent regényeit! 2. Sorold fel Szalkai László Codex témájú írásait! 3. A Codex szerepjátékhoz melyik kiegészítőt írta Szalkai László?

A nyeremény felajánlója, illetve a regény terjesztője a Fantasticbook – Fantasztikus Könyvklub és Online Áruház terjeszti.
www.fantastic-book.hu

 

 

]]>