A Star Trek mozipremiert megtartottuk!

Köszönjük előadóinknak, valamint a Palace MOM Parknak, hogy megtarthattuk a rendezvényt. Az SFportalon a következő napokban folyamatosan töltjük fel az előadások cikk változatait, egyelőre két anyag elérhető: Star Trek és más rajongói kampányok Spock ‘N’ Roll – a Star Trek a popzenében Valamint néhány kritika az új filmről: Az SFportal Star Trek XI kritikája Star Trek XI blogger kritikák
Május 6-ról 7-re virradó éjszaka a Palace MOM Park moziban az országban először kerül bemutatásra az új Star Trek mozifilm – ott a helyed Neked is! A bemutatót megelőzően az AXN SCI-FI és az SFportal szervezésében rövid felvezető műsort adunk, melynek műsorvezetői Csilla és Rita, a Mozifanatikus trill-ikrek lesznek! Hangolódj rá velük az új mozifilmre, és nézd meg a rajongók között elsőként.

A legenda újjászületik

J.J. Abrams friss lendülettel és nézőponttal vágott bele a több, mint 40 éves Star Trek feltámasztásába, hogy bemutassa: hogyan is kezdődött az Enteprise legendája, a Csillagflotta hősei – Kirk, Spock, McCoy, Scotty, Uhura, Chekov, Sulu – hogyan találkoztak és váltak aztán milliók példaképévé… nem csak a Föderációban, hanem rajongók millióinak szemében a való életben is. A 11. Star Trek mozifilm egy új kezdetet jelent.

Az Enterprise elindul – ne maradj le róla!

2009. május 7-én, 00:01 perckor a Palace MOM Park Magyarországon elsőként mutatja be a Star Trek XI eredeti nyelvű, feliratos változatát, míg 00:15-kor indul a magyar szinkronnal ellátott változat is. Előbb láthatod a filmet, mint az amerikai rajongók! Legalábbis néhány órával, az időeltolódásnak köszönhetően. Star Trek filmből Magyarországon még nem volt hasonló éjféli premier… gyere el, hogy Te is részesedj az egyedülálló élményből!

Jegyet a Palace MOM Park mozipénztárában vásárolhatsz – az előrendelési időszak lezárult! Helyek még vannak, de siess, mert gyorsan fogynak!

Hangulatfelelőseink: Csilla és Rita

A Star Trek premiert megelőzően, a Palace MOM Park jóvoltából az AXN SCI-FI és az SFportal műsort is ad, hogy ráhangolódj az év trekker eseményére. Műsorvezetőink és hangulatfelelőseink Csilla és Rita lesznek, akiket a tavalyi AXN SCI-FI – SFportal Találkozón ismerhettél meg, akik felkeltették az Index figyelmét is. Ők voltak az idei Mozifanatikusok Éjszakájának az arcai is. A NASA stábjában számtalan tudós van, akik a Star Trek hatására választották az űrkutatást – Csilla az ő nyomdokaiba léphet, és hírneves Mars kutatóként vonulhat be a történelembe. Rita nemrégiben írta meg filmes szakdolgozatát, amelyben kiemelt helyen foglalkozik a Star Trekkel: azon belül is a nők szerepével. Ők ketten fogják azt az este 10-től éjfélig tartó műsort vezetni, amely felvezeti az első magyar Star Trek premier vetítést. Este 10 órától több érdekességet is vetítünk, és lesz néhány izgalmas előadás is a Star Trekről: beszélünk arról a rajongói kampányról, amely életben tartotta az eredeti sorozatot, és az első mozifilm, valamint a TNG elkészítéséhez vezetett. Vendégünk lesz Németh Attila, aki az elsők között kezdte el terjeszteni Magyarországon a Treket, míg Chelloveck a humort hozza be az eseményre: a Spock nevű, Star Trek alapokra építkező zenekart mutatja be. Sayed a toleranciáról, és a Star Trek által képviselt értékekről beszél, valamint hogy miképp is mutatták be az elmúlt 40 évben ezeket az értékeket. Dzséjt pedig a mostani film előzményeit mutatja be, mely egy négy részes képregény sorozatban jelent meg az Egyesült Államokban.

AXN SCI-FI – SFportal Találkozó

2009. május 6., szerda 22:00 – 24:00

Star Trek XI mozi premier a Palace MOM Parkban

2009. május 7., csütörtök 00:01 – feliratos, angol nyelvű változat 00:15 – magyar nyelvű, szinkronizált változat XII. kerület, Alkotás u. 53.

Star Trek XI trailer

]]>